Cristian Onețiu

  Antreprenor, autor, business advisor, investitor „Imperiul Leilor”

Antreprenor cu o experienţă cumulată în peste 15 ani, Cristian Onețiu este co-fondator LifeCare, cea mai mare companie românească din industria de vânzări directe, cu peste 40.000 de distribuitori și peste 50 de milioane de euro cifră de afaceri din 2005 până în prezent, este co-fondator Biologistics, cea mai mare companie de distribuție de alimente BIO în lanțurile internaționale de retail, mentor și fondator al programului Scale-Up 1000 pentru excelență în antreprenoriat, primul program structurat de educație antreprenorială, dar și business advisor în board-ul unor companii importante.

Autor al cărții „Start în antreprenoriat”, Cristian Onețiu a fost cooptat ca investitor în formatul TV „Imperiul Leilor”, difuzat la ProTV.

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai eficienți și inspitaționali business, iar numele său apare imediat dupa cele ale lui Elon Musk, Jeff Bezos, Steve Jobs și Bill Gates în topul antreprenorilor care inspiră cel mai mult, conform unui studiu recent – Barometrul afacerilor de tip startup 2019.

De numele lui Cristian se leagă afaceri de milioane de euro, o experiență în antreprenoriat de peste 15 ani, dar și multă răbdare și eșecuri din care a învățat. Și-a crescut cifra de afaceri la peste 100 de milioane de euro, după ce a dat faliment de 4 ori. Tot ce a trăit și experimentat a fost transpus nu numai într-o afacere de succes pe care a pus-o pe picioare, ci și în credința că poate ajuta mediul antreprenorial printr-o platformă de programe de mentorat în business, cu produse de dezvoltare antreprenorială și personală. Totodată, este o prezență vizibilă în online-ul dedicat domeniului business, cu milioane de urmăritori și vloguri cu teme de interes. Crede cu tărie că prin educarea corectă a antreprenorului, România are de câștigat.